Waar technologie en creativiteit

elkaar ontmoeten.

 

db-solutions

www.db-solutions.be

 

 

Als gevestigde waarde in de voorkempen van Antwerpen kan U op ons bedrijf rekenen voor het volmaken van uw projecten. Db-dolutions is uw aangewezen partner daarvoor omwille van snelle, correcte en veilige manier van werken. Zowel naar industrie, nieuwbouw- als renovatieprojecten kan u op onze diensten rekenen.

 

Elektriciteitswerken voor nieuwbouw

U bent eigenaar van een nieuwbouw, vroeg of laat komen daar elektriciteitswerken aan te pas. U wilt uw elektrische installatie natuurlijk meteen veilig en goed in orde hebben. Schakel zonder zorgen Elektricien 24/7 in. Onze vakmannen verzorgen alle elektriciteitswerken voor uw nieuwbouw volgens plan, van perfect veilige stopcontacten en gloednieuwe verlichting tot de professionele installatie van de zekeringkast.

 

Elektriciteitswerken voor renovaties

De elektrische installatie van uw bestaande woning laat te wensen over? Geen nood, Elektricien 24/7 zorgt voor veilige stroom, volgens de laatste normen. Staat er een kleinigheid te gebeuren of verwacht u grotere elektriciteitswerken, wij kennen alle kneepjes van het vak. Stopcontacten en verlichting vernieuwen, uw zekeringkast installeren of herstellen, een koud kunstje voor deze elektriciteitsspecialist.